انواع قطعات لپ تاپ
انواع قطعات لپ تاپ و آشنایی با قطعات لپ تاپ در دو دسته قطعات داخلی و قطعات خارجی قرار می گیرند. این قطعات که در داخل و بیرون لپتاپ تعبیه شده اند، به عنوان یک مجموعه واحد عمل می کنند. عملکرد این قطعات در برندهای مختلف لپ تاپ با یکدیگر تفاوت چندانی ندارد و همگی برای یک هدف مشترک طراحی شده اند.
برخی از قطعات داخلی لپ تاپ عبارتند از: مادربرد (Motherboard)، باتری (Battery)، هارد (HDD)، اس اس دی (SSD)، رم (RAM) و قطعات بیرونی عبارتند از: کیبورد (Keyboard)، صفحه نمایش (LCD/LED)، آداپتور (Adaptor) و سوکت شارژ (Charging Socket).
چرا باید قطعات لپتاپ را بشناسیم؟ آشنایی با جزییات قطعات laptop به زبان ساده می تواند شما را در نحوه استفاده و نگهداری بهتر از آن ها یاری کند و زمانی که قصد خرید هر کدام را داشته باشید، انتخاب مناسبی داشته باشید. قطعات لپ تاپ مانند هر کالای دیجیتال دیگری ممکن است بر اثر دلایل مختلف مانند ضربه، آسیب بیرونی و … دچار خرابی شوند. یا ممکن است قصد ارتقا لپ تاپ خود را داشته باشید. پس آشنایی با این قطعات برای شما بسیار مفید و ضروری خواهد بود .
و شما میتوانید تمامی قطعات اورجینال لپ تاپ را در فروشگاه اینترنتی امارات پارت با قیمت مناسب و کیفیت عالی تهیه کنید. با قیمت مناسب و کیفیت عالی
مادربرد لپ تاپ
داخل لپ تاپ مدارهای زیادی پیدا میشود، اما هیچکدام از آنها اهمیت مادربرد (motherboard) یا برد سیستم (system board) را ندارند. این قطعه یک برد مدار چاپی (PCB) درون لپ تاپ است که شامل اجزای سازنده سیستم میشود. به عبارت دقیقتر، همه قطعات داخلی و خارجی لپ تاپ به نحوی با مادربرد وصل میشوند. مادربردها در سیستمهای رومیزی معمولا ابعاد و تنظیمات مشابهی دارند، اما در لپ تاپها اندازهها و پیکربندیهای مختلفی دارند.
پردازنده cpu
از قطعات داخلی لپ تاپ وقتی صحبت از خرابی قطعات لپ تاپ میشود، واحد پردازش مرکزی یا پردازنده (CPU) متهم ردیف اول است. بیشتر مردم چنین تصوری دارند، اما دقیقا اینطور نیست. این قطعه اساسی مانند مغز دستگاه شماست. در تبلیغات یا نقد و بررسیها، درباره سرعت پردازنده که با واحد گیگاهرتز (GHz) اندازهگیری میشود، چیزهای زیادی میشنوید. لپتاپ معمولا یک پردازنده چند هستهای دارد، که بیش از یک هسته پردازنده در همان تراشه دارد. پردازندههایی با هستههای بیشتر و توان بالاتر برای کسانی عالی هستند که به اجرای برنامههای سنگین یا بازی نیاز دارند.
حافظه رم
رم (RAM) فرم کوتاه حافظه با دسترسی تصادفی (Random Access Memory) است، و مطمئنیم بارها نام آن را بین قطعات لپ تاپ در گوشه و کنار شنیدهاید. رم یک حافظه موقت است که دادهها و برنامهها را هنگام استفاده و اجرا در خود نگه میدارد، و به لپ تاپتان کمک میکند تا سریعتر کار کند. برای حفظ یکپارچگی خود، رم به منبع تغذیه نیاز دارد. به همین خاطر با خاموش و روشن شدن دستگاه، تمامی اطلاعات آن حذف میشود.
هارد
هارد درایو یا دیسک سخت یکی دیگر از قطعات داخلی مهم لپ تاپ ، هارد درایو (Hard Drive) است. این بخش حافظه ذخیره سازی لپ تاپ است که همه چیز در آن قرار دارد، از ویندور گرفته تا قسمت آخر سریال موردعلاقهتان. هارد درایورها در لپتاپها دو نوع متداول دارند: IDE (یا PATA) و یا SATA، که میتوان آنها را بر اساس رابطشان شناسایی کرد. اخیرا HDDها (Hard Drive Disk)، جای خود را به SSDها (Solid State Drive) دادهاند که بسیار سریعتر، سبکتر و البته گرانتر هستند. مشخصا هرچه ظرفیت HDD یا SSD شما بیشتر باشد، میتوانید برنامههای بیشتری را نصب، و پروندههای بیشتری را در سیستم ذخیره کنید.